dinsdag 27 oktober 2009

Bij contactmoment met de vragende partij had is de volgende prototypes voorgelegd:











U ziet hierbij ideeën rond het combineren van het gerecht met een extra smaak en/of gevoel.
Dit zijn verschillen toepassingen waarbij een kruid of ingrediënt aan het bestek kan bevestig worden waarna er geleidelijke of directe afgave volgt van de extra smaak.
Op dezelfde manier kunnen de mond of de handen gestimuleerd worden door een bepaalde
textuur.
Beide ideeën zijn gebaseerd op het bevestigen van een extra smaak.










Een ander denkpad is het maken van bestek uit spaghetti of rechtstreeks vormen vanuit het deeg. Daarbij heb ik zelf de proef op de som genomen, zonder veel succes.













Het idee dat ik verder zal uitwerken is het idee op basis van de lepel.
Hierbij zal een smaak met textuur zich onderaan de lepel (bestek) bevinden.
Waardoor de klant bij elke hap verrast wordt en zo een extra dimensie geeft aan het maal.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten